M0st stupid questi0ns pe0ple usually ask in 0bvi0us situati0ns.
1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here..
2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.
3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.
5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-
Well you haven't particularly shrunk yourself.
6. When a friend announces her wedding, and you ask....
Stupid Question:-
Is the guy you're marrying good?
Answer:-
No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.
7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was
sleeping....you dumb witted moron.
8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair....
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I'm shedding......
9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.
10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it's a miracle ........it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

1 Comments:

Adams Kevin said...

म एडम्स KEVIN, Aiico बीमा plc को एक प्रतिनिधि, हामी भरोसा र एक ऋण बाहिर दिन मा व्यक्तिगत मतभेद आदर। हामी ऋण चासो दर को 2% प्रदान गर्नेछ। तपाईं यस व्यवसाय मा चासो हो भने अब आफ्नो ऋण कागजातहरू ठीक जारी हस्तांतरण ई-मेल (adams.credi@gmail.com) गरेर हामीलाई सम्पर्क। Plc.you पनि इमेल गरेर हामीलाई सम्पर्क गर्न सक्नुहुन्छ तपाईं aiico बीमा गर्न धेरै स्वागत छ भने व्यापार वा स्कूल स्थापित गर्न एक ऋण आवश्यकता हो (aiicco_insuranceplc@yahoo.com) हामी सन्तुलन स्थानान्तरण अनुरोध गर्न सक्छौं पहिलो हप्ता।

व्यक्तिगत व्यवसायका लागि ऋण चाहिन्छ? तपाईं आफ्नो इमेल संपर्क भने उपरोक्त तुरुन्तै आफ्नो ऋण स्थानान्तरण प्रक्रिया गर्न
ठीक।